Trik za izvlačenje vlažnih maramica

0
169

Da li se i vama dešava da, kada želite da izvučete jednu vlažnu maramicu, obično ispadnu dve, tri , nekad i više? Ovaj trik će vam pomoći da to rešite.

Brojni roditelji muku muče s istim problemom. Ponekad su najbolja resenja toliko jednostavna da se pitate kako ste pre njih živeli. Takvo je iskustvo doživela majka Lauren Martin, sve dok jednom nije slučajno iscepala omot na pakovanju.

Moj sin ima 19 meseci i ja sam tek sad otkrila da ako do kraja pokidate plastični omot oko rupice na koju se izvlače maramice, one počnu lepo izlaziti jedna po jedna i više se ne pretvaraju u ‘špagu’ dok ih pokušavate izvući van. Dosad sam se mučila i dok sam jednom rukom držala sina na prematalici, bradom sam morala ‘otpetljavati’ zgužvane maramice. Ljudi ovo možda znaju, a možda i ne znaju, možda ispadam neznalica, ali ovo sam jednostavno morala podeliti, napisala je Lauren Martin u Facebook grupi The Motherload.

Niko joj se nije smejao, a drugi roditelji oduševili su se njenim ‘otkrićem’. Objava joj je dobila preko 1000 reakcija i stotine komentara roditelja koji su govorili kako ‘im se otvorio celi novi svet’ i da je presvlačenje sada postalo ‘sasvim nova igra’.

Source
https://www.24sata.hr/lifestyle/majka-otkrila-genijalan-trik-za-izvlacenje-vlaznih-maramica-658979

Kako dete zainteresovati za pranje zuba? https://www.decijahrana.com/2018/01/29/kako-dete-zainteresovati-za-pranje-zuba/

Kako bebi ili detetu dati lek (sirup, tabletu)? https://www.decijahrana.com/2018/02/07/kako-bebi-ili-detetu-dati-lek-sirup-tabletu-2/

SHARE
Previous articleDomace gumene bombone
Next articleKopriva sa jajima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 4 =